Visie

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar professionele en onafhankelijke taxaties van kunst- en antieke objecten voor verschillende doeleinden, is Art Valuations opgericht in 2015. Met gecertificieerde en gespecialiseerde taxateurs verbonden aan het bedrijf, heeft Art Valuations een gecombineerde ervaring van ruim 100 jaar op het hoogste niveau in de markt in huis.

Zoals u van elke professionele taxateur of expert kunt verwachten, ontvangt u na een korte inventarisatie van de objecten en een bezoek en inspectie ter plaatse door een gecertificeerde en gespecialiseerde taxateur, een duidelijk overzicht van uw objecten, met illustraties, op papier en/of digitaal. Wat ons anders maakt, is dat elke taxateur die aan Art Valuations is verbonden, meer dan 30 jaar specialisatie meebrengt in de discipline waarin hij of zij taxeert (schilderijen, meubels, zilver, enz.) en daardoor heel goed op de hoogte is. Daarbij komt dat we desgewenst voor individuele objecten additioneel kunsthistorisch onderzoek verrichten of de betreffende autoriteit in dit gebied om advies vragen. Wij gaan altijd verder dan de eerste indruk. 

Indien daaraan behoefte bestaat, bieden wij u een one-stop shop. Als u overweegt om een object te kopen of te verkopen, kan ons andere bedrijf Art Consult u op het hoogste niveau advies bieden. In dit geval kan Art Valuations u gunstigere condities voor uw taxaties verlenen. Meer informatie over Art Consult vind u op de website van Art Consult.