Privacy

De bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens zijn voor Art Valuations B.V. heel belangrijk. Persoonlijke gegevens worden volledig in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving, regulering en regels behandeld. U kunt deze website anoniem bezoeken. We zullen uw persoonlijke gegevens alleen ontvangen als u ons een e-mail stuurt via onze website. Art Valuations kan haar privacy statement van tijd tot tijd aanpassen. 

Waarvoor gebruiken we uw gegevens ?
Als u ons een e-mail stuurt, zullen we uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor beantwoording van uw vragen of opmerkingen. Daarbuiten kan het zijn dat we u uitnodigen voor een evenement.

Uw rechten
U heeft het recht om Art Valuations te vragen om u te informeren over de persoonlijke gegevens die wij van u hebben en te verzoeken om deze gegevens te corrigeren, aan te vullen, te verwijderen of te blokkeren. Wij verzoeken u om uw verzoek tot informatie en/of wijziging rechstreeks aan ons te sturen.

Security of your data
Wij willen dat uw persoonlijke gegevens zo veilig mogelijk zijn en streven daarom naar veilige data transmissie tussen uw computer en onze servers.

Contact
Als u vragen of opmerkingen heeft over ons privacy beleid, neemt u dan graag contact met ons op.